Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Yusuf Demir bombası! Görüşmeler başladı...

26 Ocak 2022 08:43
Fenerbahçe'den Yusuf Demir bombası! Görüşmeler başladı...
Fenerbahçe,Yusuf Demir,Rapid Wien,Barcelona

Son dakika transfer haberi: Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Rapid Wien forması giyen Yusuf Demir'i listesine aldı. Sarı-lacivertliler, sezona Barcelona'da başlayan 18 yaşındaki oyuncu için ilk teması kurdu.

Devre arasında Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği isimlerden başında Yusuf Demir geliyor. Rapid Wien'den Barcelona'ya kiralanan ancak burada kalıcı olamayan 18 yaşındaki büyük yeteneğin kontratı kısa süre önce de Katalan devi tarafından kulübüne geri gönderilmişti. Barça ile kontratını fesheden Yusuf, Viyana'ya geri dönmüştü. Kanarya etkili sol ayağıyla hücumun her bölgesinde oynayabilen genç futbolcuyu renklerine katmak için harekat başlattı.

Hem Yusuf Demir hem de ailesiyle yoğun temaslar sürüyor. Bu transferin önündeki en büyük engel ise 18 yaşındaki futbolcuyu Alman devi Borussia Dortmund'un da istemesi. Almanlar, sarı-lacivertliler kadar ısrarcı olmazsa Yusuf sezonun ikinci devresinde Fenerbahçe forması giyebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...