Tgrt Haber

Yusuf Yazıcı'ya sürpriz talip: İngiltere'ye gidiyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2022 07:37 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 08:29
Yusuf Yazıcı'ya sürpriz talip: İngiltere'ye gidiyor!
Yusuf Yazıcı,transfer,Fulham

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu Rus ekibi CSKA Moskova'da geçiren Yusuf Yazıcı performansı ile büyük beğeni toplamıştı. Sezon sonunda Fransa'nın Lille takımına geri dönen yıldız futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu oldu. Milli futbolcunun menajeri Adem Cebeci, Yusuf'un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı 6 aylığına kiralandığı CSKA Moskova'da harika bir performans sergilemişti.

Rus ekibi, milli futbolcumuzun 12 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmamış ve Lille ile pazarlık masasına oturmuştu. Ancak Fransız ekibiyle yapılan Yusuf Yazıcı görüşmelerinden sonuç çıkmamıştı.

FULHAM TALİP OLDU!

Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı'ya Fulham talip oldu. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci de pazarlıkların devam ettiğini açıkladı.

İngiltere basınında yer alan habere göre; Yusuf Yazıcı için Premier Lig ekiplerinden Fulham, milli oyuncu için Lille ile olan pazarlıklarda sona yaklaştı.

Fulham'ın yanı sıra Nottingham Forest da Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci transfer hakkında, "Fulham ve Nottingham Forest oyuncumuzla ilgileniyor. Kulüpler de şu anda pazarlık halinde." ifadelerini kullandı.

BUNDESLİGA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Lille'de kadroda düşünülmeyen Yusuf Yazıcı'ya Bundesliga'dan taliplerin olduğu da iddia edildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre; Almanya'dan tam 4 takım milli futbolcumuzun peşinde...

12 MAÇTA 10 GOL

Yarım sezon formasını giydiği CSKA Moskova ile toplam 12 maça çıkan Yusuf Yazıcı 8 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. Milli futbolcunun Lille ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki yıldız ismin güncel piyasa değeri 17 milyon Euro civarında... (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...