Tgrt Haber

Yusuf Yazıcı'ya sürpriz talip: Yapılan teklif ortaya çıktı

25 Temmuz 2023 14:17 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 14:28
Yusuf Yazıcı'ya sürpriz talip: Yapılan teklif ortaya çıktı
Yusuf Yazıcı,transfer,Lille,Nantes

Fransız ekibi Lille'in kadrosunda düşünmediği Yusuf Yazıcı kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Milli futbolcunun yeni takımı için Fransız basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İkinci Trabzonspor macerasında beklentilerin bir hayli altında kalan Yusuf Yazıcı, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Lille'e geri döndü. Yusuf Yazıcı için Fransa basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

YENİ DURAĞI NANTES MI OLUYOR?

Fransız ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren Yusuf Yazıcı'nın Lille'in yeni sezon planları arasında yer almadığı belirtilirken milli futbolcunun yeni takımıyla ilgili sürpriz bir iddia öne sürüldü.

5 MİLYON EURO BONSERVİS

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Yusuf Yazıcı'ya Nantes talip oldu. Henüz resmi hamlenin yapılmadığı haber detayında yer alırken, Nantes'ın milli futbolcuyu 5 milyon Euro'dan az bir miktara transfer edebileceği ifade edildi.

26 yaşındaki Yusuf Yazıcı 2022-23 sezonunda Trabzonspor ile 20 maça çıktı ve 5 gol, 1 asistlik katkı verdi

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DA TALİP OLMUŞTU

Milli yıldıza önce Beşiktaş, sonra da Galatasaray talip olmuş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Yusuf'un Trabzonspor'dan Lille'e transfer olurken sözleşmesinde yer alan Süper Lig’den başka bir kulüpte oynaması halinde tazminat ödenir maddesi yüzünden transfer çıkmaza girmişti.

Yusuf'un yerli statüde olması ve UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce yakaladığı başarı dolayısıyla Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olmasında etkili olmuştu.

MENAJERİ DE AÇIKLAMIŞTI

Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci, Yusuf’u isteyenlere Trabzonspor’u işaret etti.

Cebeci, "Galatasaray ve Beşiktaş’tan bize resmi bir teklif gelmedi. Gelse bile Trabzonspor ile hem yazılı hem de gönülden bağı var. Yusuf hülle transfer işine girmez. Türkiye’den isteyen bir kulüp varsa önce Trabzonspor ile anlaşması gerekiyor. Trabzonspor’un rızasını almadan Yusuf Türkiye’den bir kulübe gitmez. İkimiz de sözleşme feshet, gel git olayına girmeyiz. İsteyen varsa Trabzonspor’la anlaşmalı" demişti.

Kaynak: Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...