Tgrt Haber

Zaha transferinde Galatasaray gelişmesi! İngiliz basınından dev iddia

23 Temmuz 2023 09:52 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 09:52
Zaha transferinde Galatasaray gelişmesi! İngiliz basınından dev iddia
Wilfried Zaha,Fenerbahçe,Galatasaray,Transfer

Fenerbahçe’nin serbest kalmasının ardından transfer görüşmelerine başladığı Wilfried Zaha için İngiliz basınında Galatasaray’ın da yarışa dahil olduğu yazıldı.

Kadrosunda hücum opsiyonlarını Dusan Tadic, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski ve Umut Nayir gibi isimlerle artıran Fenerbahçe’nin bu bölgeye transferde son hedefi Wilfried Zaha.

Sarı-lacivertliler Fildişili futbolcunun transferi için uzun zamandır yoğun çaba gösterirken; İngiliz basınında Zaha’ya ilişkin flaş bir transfer iddiası atıldı.

CRYSTAL PALACE EL ARTIRDI

Telegraph’ın dün yayımladığı habere göre son kulübü Crystal Palace, Zaha için teklifini artırdı. İngiliz kulübü, 30 yaşındaki hücumcu için haftalık 200 bin Pound teklif etti.

GALATASARAY'DAN YILLIK 10 MİLYON EURO İDDİASI

Ancak DailyMail’de yer alan habere göre Galatasaray da transfer yarışına dahil oldu. Sarı-kırmızılılar, Fildişili forvet için yıllık 10 milyon Euro teklif etti. Aslan’ın bu teklifinin, Crystal Palace’ın önerdiği rakamla aynı olduğu ifade edildi.

EŞİ İNGİLTERE; ABİSİ ÜLKE DIŞI İSTİYOR

Aynı haberde yer alan bilgiye göre Wilfried Zaha’nın eşi Paige Zaha eşinin kariyerine İngiltere’de devam etmesini isterken; menajerliğini yapan abisi ise İngiltere dışında oynamasını istiyor. Yıldız futbolcunun kararını gelecek hafta vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...