Tgrt Haber

"Zaniolo listemizde!" Ada'dan Galatasaray taraftarını üzecek transfer haberi...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 11:01 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 11:17
"Zaniolo listemizde!" Ada'dan Galatasaray taraftarını üzecek transfer haberi...
Transfer,Zaniolo,Galatasaray

Aston Villa Teknik Direktörü Emery, Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo ile ilgilendiklerini açıkladı. Ünlü teknik adam İtalyan yıldız meziyetlerine de övgüler dizdi.

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılması gittikçe daha yüksek bir ihtimale büründü. Oyuncu için devreye giren son takım olan İngiliz ekibi Aston Villa'nın menajeri Unai Emery, İtalyan yıldızla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

"ÇOK YÖNLÜ, BİZE YARDIMCI OLUR"

Zaniolo ile ilgilendikleri itirafında bulunan İspanyol futbol adamı, "Listemizdeki isimlerden biri" ifadelerini kullanırken Zaniolo'nun futbolculuk özellikerini de değerlendirdi. Zaniolo'nun sadece bir forvet olmadığını, çok yönlü bir oyuncu olduğunu ifade eden Emery, "Sahip olduğu niteliklerle bize yardımcı olacak bir futbolcu. Ancak listemizde başka isimler de var" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü fakat kesin tercihlerini henüz yapmadıklarını belirten Emery, birden fazla transfer yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

"SATIN ALMA OPSİYLONLU" KİRALAMA TEKLİFİ

Diğer yandan dün İngiliz medyasında çıkan haberlerde Aston Villa Sportif Direktörü Monchi'nin Roma'da görev yaptığı dönem birlikte çalıştığı Zaniolo'yu takıma kazandırmak için mesai harcadığı yazılmıştı. Basına yansıyan son gelişmelerde ise Aston Villa'nın Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ve teklif içeriğinin toplamda 30 milyon euroyu bulabileceği belirtildi.

Geçen sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 10 maça çıkan Nicolo Zaniolo takımı adına 5 gol atarken iyi futboluyla da beğeni toplamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...