Tgrt Haber

Başbakan Erdoğan, 'Devlet milletin hizmetkarıdır'

07 Temmuz 2014 21:31
Başbakan Erdoğan, 'Devlet milletin hizmetkarıdır'
başbakan erdoğan, ankara, devlet, cumhurbaşkanlığı,

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "Devlet ancak milletin hizmetkarıdır. Milletine tepeden bakan devlet anlayışı tarihimize, devlet, medeniyet anlayışımıza tamamen terstir" dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, "Bazıları diyor ki 'Biz tarafsızız'. Biz tarafsız değiliz. Biz milletin tarafındayız. Muhalefet de devletin tarafında. Aramızdaki fark bu. Devlet ancak milletin hizmetkarıdır. Milletine tepeden bakan, horlayan tersleyen, öteleyen bir devlet anlayışı tarihimize, devlet, medeniyet anlayışımıza tamamen terstir" dedi. Cumhurbaşkanı seçiminde milletin adayı olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Tayyip Erdoğan milletin adayıdır, 77 milyonun adayıdır, cumhurun adayıdır. İnşallah seçimi kazanacak olursak statüko kazanmış olmayacak, emin olun ki millet, Türkiye, 77 milyon kazanmış olacak. Hem toplumsal barışı sağladık hem de devlet millet kucaklaşmasını sağladık. Artık devlet ile millet ayrı olmayacak, devlet milletine bir öcü, tehdit gibi bakmayacak. 10 Ağustosta millet devletin zirvesine ulaşacak.Devlet ile millet bir olup bütünleşecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...