Tgrt Haber
19 Mart 2015 16:41

Maça gelene sucuk ekmek

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, takımlarının Çaykur Rizespor maçına gelenler sucuk ekmek ve meyve suyu ikram edileceğini açıkladı.

Maça gelene sucuk ekmek
çaykur rizespor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, sucuk ekmek, taraftar

Takım olarak taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Savruk, maça gelen taraftarlara sucuk ekmek ve meyve suyu ikramında bulunacaklarını, maçın biletlerinin ücretsiz olacağını ve maça gelen ilk bin taraftara forma hediye edileceğini söyledi.
Savruk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "21.03.2015 tarihinde Kayseri Erciyesspor’umuz tarihi günlerden birini yaşayacaktır. Çaykur Rizespor maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz. Siz değerli taraftarımızı takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Yönetimi olarak maç gününde bazı kararlar aldık. Maça gelecek olan ilk bin kişiye takımımızın formasını hediye edeceğiz. Maçın Passolig biletlerini bugünden itibaren ücretsiz yapıyoruz. Maça gelecek herkese sucuk ekmek ve meyve suyu ikramında bulunacağız" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...