Tgrt Haber
06 Nisan 2015 19:02

Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter ve Youtube'a erişimin engellenmesiyle ilgili, "Elektrikleri de kesseniz, sosyal medya erişimini de engelleseniz bilgi edinme ve ifade özgürlüğünü asla engelleyemezsiniz. Siz yasakladıkça daha çok tweet atılıyor, hala farkında değil misiniz?" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya tepkisi
kılıçdaroğlu, sosyal medya,

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter ve Youtube'a erişimin engellenmesiyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "Vatandaşın bilgi erişimi ve ifade özgürlüğü bir kez daha engelleniyor. İktidarınızı yasakların arkasına saklanarak mı koruyacaksınız? Elektrikleri de kesseniz, sosyal medya erişimini de engelleseniz bilgi edinme ve ifade özgürlüğünü asla engelleyemezsiniz. İletişim ve teknoloji çağında, sebebi ne olursa olsun çağ dışı yöntemlerle özgürlüklerin kısıtlanması ülkemize sadece zarar getirir. Siz yasakladıkça daha çok tweet atılıyor, hala farkında değil misiniz?" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...