Tgrt Haber
17 Kasım 2022 10:24 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 10:31

15 günlük aracı evinin önünden çalındı: Çocuğunu hastaneye götürecekken hırsızlığı anladı

İstanbul’da bir hırsız sokakta park halinde bulunan lüks otomobili çaldı. Saniyeler içinde gerçekleşen hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken aracın 15 gün önce satın alındığı öğrenildi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ümraniye,lüks,otomobil

İstanbul Ümraniye’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda sokak üzerinde park halinde bulunan lüks otomobilin yanına gelen  hırsız saniyeler için aracı çaldı. Şahsın otomobille kendi aracıymış gibi binerek uzaklaşması dikkat çekerken araç sahibi ise durumu rahatsızlanan çocuğunu hastaneye götürmek için çıktığında fark etti.

15 GÜN ÖNCE ALDIĞI ARAÇ ÇALINDI

30 yıldır yaşadığı mahallede ilk kez hırsızlık olayıyla karşılaştığını söyleyen araç sahibi Erkan Güz, otomobili 15 gün önce aldığını söyledi. Galericinin kendisine tek anahtar verdiğini söyleyen Güz, “Kamera kayıtlarında hırsızın aracı çok rahat bir şekilde anahtarla açarak olay yerinden uzaklaştığını gördüm. Çok üzgünüm, gözümün önünde aracımın çalınmasından dolayı şaşkınım." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...