Tgrt Haber
01 Ekim 2021 00:29

21 müzisyen tutuklandı, sahte PCR testini verenler serbest

Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy'un KKTC'de vereceği konser öncesi koronavirüs testlerinin sahte olduğu ortaya çıkan 21 müzisyen tutuklandı. Sahte PCR testi veren kişiler ise serbest bırakıldı.

21 müzisyen tutuklandı, sahte PCR testini verenler serbest
PCR,,SAHTE,,müzisyen,,kktc,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki PCR testi sahteciliğine ceza yağdı.

Bülent Ersoy'un KKTC'de vereceği konserde ünlü sanatçının orkestra ekibinde yer alan çok sayıda müzisyen, koronavirüs testlerinin sahte olduğu iddiasıyla Ercan Havalimanı'nda incelemeye alındı. Konser öncesi ortaya çıkan usulsüzlük olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

MÜZİSYENLER TUTUKLANDI, SAHTE EVRAK DÜZENLEYENLER SERBEST

Yaklaşık bir aydır gözetim altında tutulan 21 müzisyen, koronavirüs testinde sahteciliğe karıştıkları ve halk sağlığını tehlikeye attıkları gerekçesiyle tutuklandı. Müzisyenlere sahte PCR testi belgesi hazırlayan ve KKTC vatandaşı oldukları belirlenen otel yöneticileri, hastane görevlisi ve doktorların ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...