Tgrt Haber
18 Şubat 2017 13:03

3 bakandan Viranşehir açıklaması

Viranşehir'de iki kişinin şehit olduğu patlama sonrası Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ ve Faruk Çelik incelemelerde bulundu

3 bakandan Viranşehir açıklaması
Viranşehir,Bekir Bozdağ,Faruk Çelik,Süleyman Soylu

İşte Soylu'nun açıklamasından satır başları:

Patlayıcı dolu araçtan uzaktan kumandayla patlatıldı.Kediye süt vermek için orada bulunan ilkokul beşinci sınıf öğrencisi şehit olmuştur.  Şuan 11 yaralımız mevcut. İkisi yoğun bakımda. 14 binada hasar meydana geldi. Terör saldırısının hedefi adliye lojmanlarıydı.Vatandaşımızın masrafı devlet tarafından karşılanacak. 

Teröre karşı geri adım atmayacağız. 26 kişi gözaltına alındı. Nerede olursa olsun bu canileri bulup cezalarını veriyoruz. Bu kararlılığımız devam edecek.  Hiçbir vicdan cezasız bırakılmalarını kabul edemez. 

Bekir Bozdağ'ın açıklamaları

Terörle mücadele daha azimli bir şekilde devam edecektir. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu saldırı kardeşlik hukukumuza yapılmıştır. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Faruk Çelik'in açıklamaları

Bu saldırının 250 bin kişilik Viranşehir'e bir saldırı olduğunu ifade etmek istiyorum. Hala anlamayanlar, hissetmeyenler varsa gelip Viranşehir'deki bu manzarayı görsünler. Gerekli cezalar verilecektir. Tüm vatandaşlarımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...