Tgrt Haber

3 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: Gözaltılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2023 09:45 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 09:49
3 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: Gözaltılar var
samsun,dolandırıcılık,operasyon,gözaltı

Samsun merkezli Balıkesir ve İzmir'de dolandırıcılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet ekipleri siber dolandırıcılık yaparak vatandaşları mağdur edenlerin peşine düştü. 3 ilde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda şüpheli yakalandı.

EŞ ZAMANLI BASKIN!

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Samsun merkezli Balıkesir ve İzmir'de eş zamanlı operasyon düzenledi. 

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

WhatsApp üzerinden "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve nitelikli dolandırıcılık” suçundan 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 10 adet cep telefonu, 11 adet sim kart, 1 adet tablet bilgisayar, 4 adet laptop, 4 adet hard disk, 1 adet flash bellek ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...