Tgrt Haber
21 May 2022 08:45 - Güncelleme : 21 May 2022 08:57

4 Bakanlıkta değişim: Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilişkin atama kararları ve görevden alma kararları yer aldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
4 Bakanlıkta değişim: Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de
resmi gazete,atama

Resmi Gazete’nin 21 Mayıs 2022 tarihli 31842. Sayısında, 4 Bakanlığa ilişkin atama ve görevden alma kararları yer aldı. Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda görev değişikliklerine gidildi.

GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Yeni düzenleme ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Spor Müşavirliğine, Metehan Başar atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı; Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Nejat Fırat, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Seyrekoğlu ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İsmetoğlu görevden alındı.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan müfettişliğe, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Duygu Kara getirildi.

21 MAYIS 2022 TARİHLİ VE 31842 SAYILI RESMÎ GAZETE İÇİN TIKLAYIN

Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı,Türk Patent ve Marka Kurumu ile Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına ait bazı dolu ve boş kadrolarda da değişiklikler yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...