Tgrt Haber

4 çocuğun feci şekilde can verdiği facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı

14 Aralık 2021 13:57
4 çocuğun feci şekilde can verdiği facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul,Yangın,Esenyurt

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu 4 çocuğun feci şekilde can verdiği yangın faciası ile ilgili yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonuna yansıyan görüntülerde, içeridekiler kurtarmak içi camı kırmaya çalıştıkları görülüyor.

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 çocuk (Besme Hammud(5), Şahin Hammud (9), Ahmet Hammud (9) ve Selva Hammud(1) feci şekilde can vermişti. 

Yangında anne Fatma Hammud (39) ile Sakkar Hammud (2) hastaneye kaldırılmıştı. Anne ve çocuğunun hastanedeki tedavileri sürerken, 4 çocuğun hayatını kaybettiği yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Facianın yaşandığı dakikalar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görülerde vatandaşları içeridekilerini kurtarmak için camı kırmaya çalıştıkları görülüyor. Panik anlarının yer aldığı görüntülerde itfaiyenin çalışması da yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...