Tgrt Haber
16 Haziran 2022 12:51 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 14:56

Son dakika: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Son dakika: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 4 PKK'lı terörist öldürüldü
MSB,pkk,terör

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sınır içinde ve sınır dışında terörün kökünü kazımaya devam ediyor. TSK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyine yeni operasyon için verdiği sinyalin ardından terör örgütü PKK/YPG'ye darbe vurmaya devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmıyoruz, bırakmayacağız! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine yönelik saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek!"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...