Tgrt Haber

5 yaşındaki Edanur'un kahreden ölümü... İBB çalışanlarından biri tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
05 May 2024 09:58 - Güncelleme : 05 May 2024 13:47

Minik Edanur, Küçükçekmece'de bir parkta kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybetmişti. Edanur Gezer'in ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında; gözaltına alınan 3 İBB çalışanı adliyeye sevk edildi. İBB'de görevli makine teknikeri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Küçükçekmece'de çukura düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Soruşturma kapsamında; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan bir mühendis, bir işçi ve 2 kepçe operatörü olmak üzere toplam 3 personel gözaltına alınmıştı. 

Minik Edanur'un ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 

3 ŞÜPHELİDEN BİRİNE TUTUKLAMA TALEBİ

Gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Ağaç AŞ'de görevli mühendis Furkan K, kepçe operatörü Sezai A. ile tesisat ustası Fayık C'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

Soruşturma savcısı, ifadelerini aldığı şüphelilerden 1'ini tutuklanması istemiyle, 2 şüpheliyi ise adli kontrol altına alınmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. Şüphelilerin hakimlikteki işlemleri sürüyor.

FİRARİ ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Hakkında gözaltı kararı bulunan ve firari olan Ağaç AŞ Genel Müdürü Ali S'nin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

5 yaşındaki Edanur'un ölümü... İBB çalışanları adliyeye sevk edildi - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

Menekşe Sahilinde 26 Nisan Cuma günü 5 yaşındaki Edanur Gezer ailesi ile piknikte su birikintisine düşüp hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra oluşan çukur ve çevresi demir bariyerler ile kapatılmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...