Tgrt Haber
11 May 2018 23:50

Adalet Bakanlığı inceleme başlattı!

Adalet Bakanlığı'nın merkez binasında öğle yemeğinin ardından 100 civarında personelde karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetinin görülmesi olayıyla ilgili Bakanlık bünyesinde inceleme başlatıldı.

Adalet Bakanlığı inceleme başlattı!
adalet bakanlığı,,haberler

Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakanlık merkez binada görev  yapan 100 civarında personelde öğle yemeğinden sonra karın ağrısı, bulantı ve  kusma şikayeti görüldüğü ifade edildi. Bunun üzerine kurum hekimleriyle sağlık  personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan personelden, durumu sağlık kurumunda  müdahale gerektirenlerin hastanelere nakledildiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çalışma arkadaşlarımızın büyük bir bölümü hastanelerdeki ayakta  tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Müşahede altındakilerin de sağlık  durumları iyi olup, sadece kontrol amaçlı olarak hastanelerde tutulmaktadırlar.  Olayla ilgili Bakanlığımız bünyesinde inceleme başlatılmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...