Tgrt Haber
02 Ekim 2023 13:17 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 13:24

Adana polisinden çalıntı mal suçlularına ağır darbe! 1 haftada yüzlerce kişi gözaltına alındı

Adana'da Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada yüzlerce kişi gözaltına alınırken çok sayıda çalıntı mal ele geçirildi. Gözaltına alınanlar arasında 41 kişi hırsızlıktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana polisinden çalıntı mal suçlularına ağır darbe! 1 haftada yüzlerce kişi gözaltına alındı
Adana,Uygulama,Polis

Emniyet güçleri tarafından vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin birçok yerinde yapılan uygulamada 403 kişi gözaltına alınırken çok sayıda çalıntı mala da el konuldu.  

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Adana Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 25 Eylül - 01 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan uygulamada 403 şahıs yakalanırken, 5 çalıntı araç, 1 çalıntı elektrikli bisiklet, 19 çalıntı motosiklet, 124 ruhsatsız tabanca, 8 kuru sıkı tabanca, 18 ruhsatsız tüfek ve 1819 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 403 kişiden 41'i hırsızlık suçundan tutuklanırken, 7 iş yerine ise yasa dışı kumar suçundan yasal işlem yapıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...