Tgrt Haber
06 Haziran 2014 22:02

Ahmet Şahinoğlu İzmir'e getirildi

Afganistan'ın Nangerhar vilayetinde 3 Türk'ün hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan Ahmet Şahinoğlu, İzmir'e getirildi.

Ahmet Şahinoğlu İzmir'e getirildi
Ahmet Şahinoğlu, afganistan saldırı, intihar saldırısı,

Adnan Menderes Havalimanı'ndan alınan Şahinoğlu, buradan tedavi göreceği Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Saldırıda kafasından yaralanan ve beyin ameliyatı geçiren 48 yaşındaki Şahinoğlu'nun sedyeyle hastaneye girişi sırasında, bazı yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Kardeşi Nevzat Şahinoğlu, gazetecilere açıklamasında, Afganistan'da mekanik ekip başı olarak çalışan ağabeyinin sağlık durumunun iyi olduğunu, 4 gün içinde taburcu olmasının beklendiğini söyledi.

Ayvalık'ta yaşayan ağabeyinin, evli ve iki çocuk babası olduğunu belirten Şahinoğlu, "Afganistan'a çalışmaya gittiği için korku vardı ama ekmek parası getirmek için çalışmaya gitti. 8 yıldır yurt dışına çalışmaya gidiyor. Afganistan'da da 8 aydır çalışıyor. 4 ay önce izne gelmişti. Yine gelecekti" diye konuştu.

Şahinoğlu, kendisinin de Afganistan'da bir süre çalıştığını anlatarak, ağabeyini gitmemesi konusunda uyardığını söyledi.

Nevzat Şahinoğlu ayrıca ağabeyinin 2011 yılındaki iç karışıklık sırasında da Libya'dan Türkiye'ye deniz yoluyla getirilenler arasında bulunduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...