Tgrt Haber
04 Nisan 2024 14:18 - Güncelleme : 04 Nisan 2024 14:19

AK Parti itiraz etmişti... Gaziosmanpaşa'da oy sayımı devam ediyor

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde AK Parti'nin itirazı sonucu oyların yeniden sayılmasına karar verilmişti. Dün akşam ara verilen oy sayım işlemi devam ediyor...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr

Pazar günü yapılan yerel seçimde; Gaziosmanpaşa'da CHP birinci parti olarak çıkmıştı. Daha sonrası AK Parti sonuçlara itiraz etti. AK Parti'nin itirazını değerlendiren İl Seçim Kurulu Başkanlığı, oyların yeniden sayılmasına karar verdi.

DÜN 301 SANDIK SAYILDI

Yeniden oy sayımı kararının ardından partililer arasından gerginlik çıkmış, oy sayımı sürekli olarak durmuştu. Dün saat 23.00'a kadar 301 sandık tekrar sayıldı.

AK Parti itiraz etmişti... Gaziosmanpaşa'da oy sayımı devam ediyor - 1. Resim

Dün yapılan oy sayım işlemine bugün saat 09.00’dan itibaren devam edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kaldığı yerden devam edilen işlemler için partililer ve sayım görevlileri salondaki yerlerine geçti.

AK Parti itiraz etmişti... Gaziosmanpaşa'da oy sayımı devam ediyor - 2. Resim

İZNİ OLANLAR DIŞINDA GİRİŞLER YASAK!

Devam eden oy sayımın işleminde 468 sandık tekrar sayıldı. Polis ekiplerinin, girişinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı, etrafı bariyerlerle kapatılan merkeze gerekli izni olanlar dışında kimsenin girişine izin verilmedi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...