Tgrt Haber
06 Aralık 2019 18:16

AK Parti'den Ceren Özdemir açıklaması: Bu olay partiler üstü bir meseledir

AK Parti Sözcüsü Çelik:"(Ceren Özdemir cinayeti) Bu olay partiler üstü bir meseledir. Gerekli soruşturma başlatıldı, hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

AK Parti'den Ceren Özdemir açıklaması: Bu olay partiler üstü bir meseledir
ömer çelik,ak parti,ceren özdemir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.

Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ceren Özdemir'in ailesini telefonla arayarak taziyelerini ilettiğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Gerekli soruşturma başlatıldı, hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

Ömer Çelik'in konuşmasından satırbaşları:

"Güngören Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun bulmuyoruz."

"Bir sürü eleştiri getirseler de NATO toplantısına girildiği zaman Türkiye'nin kendi güvenliği için aldığı tedbirlerin aynı zamanda NATO'nun güvenliği için alınmış bir tedbir olduğunun herkes farkında."

"NATO Zirvesi'nde herkes Türkiye'nin gücüne ve NATO için vazgeçilmezliğine vurgu yapmıştır."

"(Kıdem tazminatı) Bununla ilgili bir gündem yok. Bakanlıkla diğer gruplar arasındaki görüşmelerle yeri, zamanı geldiğinde varılacak bir sonuç."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...