Tgrt Haber

Çayırda kanlı kavga! AK Partili Meclis Üyesi hayatını kaybetti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Haziran 2022 14:25 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 15:16
Çayırda kanlı kavga! AK Partili Meclis Üyesi hayatını kaybetti
Erzurum,kavga

Erzurum'da AK Partili Meclis Üyesi ile bir vatandaş arasındaki çayır kavgasında kan döküldü. Silah ve bıçakların çekildiği kavgada Meclis Üyesi hayatını kaybederken, kavgaya karışan diğer şahıs ise ağır yaralandı.

Erzurum'da iki kişi arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada kan döküldü. Kavga eden kişilerden biri hayatını kaybederken diğeri ağır yaralandı.

Çat ilçesine bağlı Göbekören köyünde meydana gelen olaya göre; AK Partili Meclis üyesi Haydar Bulut ile Doğan Edebali adlı bir kişi, çayır meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf birbirine silah ve bıçakla saldırdı.

BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALI

Kavgada ağır yaralanan Bulut ve Edebali ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Meclis üyesi Bulut hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan Doğan Edebali’nin ise hastanede tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Çayırda kanlı kavga! AK Partili Meclis Üyesi hayatını kaybetti
Doğan Edebali (soldaki), Haydar Bulut (sağdaki)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...