Tgrt Haber
07 Aralık 2022 22:47 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 23:00

Akaryakıt istasyonundaki araç bomba gibi patladı 

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde aracına gaz almak isteyen bir vatandaş, dolum yapıldıktan sonra kontağı çalıştırmasıyla patlama meydana geldi. Akaryakıt istasyonundaki korku dolu anlar anbean kaydedildi. 

Kayseri,patlama

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Alpaslan Mahallesi Mustafa Şimşek Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen korkunç olayda, Ertuğrul Yılmaz, 38 ED 533 plakalı otomobil ile gaz almak için istasyona yaklaştı. 

KONTAĞI ÇALIŞTIMASIYLA PATLAMASI BİR OLDU 

Gaz dolumunu yaptıktan sonra aracına binen Ertuğrul Yılmaz, kontağa çevirince patlama meydana geldi. Patlamanın ardından otomobilde yangın çıkarken, istasyon çalışanları yangını söndürdü. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde 1. derece yanık oluşan Ertuğrul Yılmaz ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği istasyonda ve otomobilde inceleme yaptı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA 

Öte yandan Ertuğrul Yılmaz'ın gaz aldıktan sonra aracına binmesi ve ardından patlamanın meydana gelmesi, istasyon çalışanlarının otomobile müdahale etmesi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...