Tgrt Haber
28 Haziran 2022 16:16 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 16:49

Yaşlı kadına Almancı oyunu: ‘Akrabanım’ yalanıyla evi soydu

Bolu’da bir kadın "Ben Almanya'dan akrabanızım" diyerek yaşlı bir kadının evini soydu. 20 bin lira değerinde altın çalan hırsız, evine yapılan operasyonla yakalandıktan sonra tutuklandı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yaşlı kadına Almancı oyunu: ‘Akrabanım’ yalanıyla evi soydu
bolu,hırsızlık

Bolu'da yalnız yaşayan yaşlı kadının evine "Ben Almanya'dan akrabanızım" diyerek girdikten sonra 20 bin lira değerinde altın çalan kadın hırsız tutuklandı.

AKRABA YALANIYLA YAŞLI KADINI SOYDU

Tabaklar Mahallesi Şenel Sokakta yaşanan olayda iddiaya göre, G.A. isimli kadın, kendisini Almanya'da yaşayan akrabası olarak tanıtıp yaşlı bir kadının evine girdi. Evde bir süre kaldıktan sonra yaşlı kadının dalgınlığından faydalanan hırsız evdeki 20 bin lira değerindeki altınları çaldı.

Hırsızın evden ayrılmasından sonra altınlarının çalındığını fark eden yaşlı kadın, durumu polise ihbar etti. Olayın yaşandığı evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızın kimliğini tespit etti. Hırsızın daha önce de aynı yöntemle hırsızlık yapan G.A. olduğu belirlendi.

Akraba yalanıyla yaşlı kadını soyan G.A., evine yapılan operasyonla yakalandı. Hırsız, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...