Tgrt Haber
25 Ocak 2020 14:20

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı:Hummalı çalışmalar devam ediyor

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, TGRT Haber canlı yayında yaptığı açıklamada, çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı:Hummalı çalışmalar devam ediyor
AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, TGRT Haber canlı yayınında soruları yanıtladı. Şalcı yaptığı açıklamada, "Çalışmalar hummalı bir şekilde devam etmektedir. İlk 24 saati çok güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışıyor arkadaşlarımız. Biran önce enkaz altındaki vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışmaya devam ediyor. 2-3 enkazda çalışmalar devam ediyor. Diğer yerlerde çalışmalar tamamlandı. Hassas bir şekilde aramlar devam ediyor. Toplam bu bölgede 7 kişi çıkartıldı. Arama kordinasyon çok iyi bir çalışıyor. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok. Boşluklar açılıyor ve yer tespiti yapılıyor. Canlı bulgu rastlandığı takdirde hummalı bir çalışma meydana geliyor " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...