Tgrt Haber
12 Kasım 2021 09:13

Alkollü sürücüden polise skandal sözler: Hainlik yapıyorsun

Zonguldak’ta alkollü araç kullanan bir kadın, kontrolü kaybedince caddede bulunan aydınlatma direğine çarptı, kazanın ardından olay yerine gelen ve cezai işlem uygulayan polislere direndi. Alkollü sürücü polislere “Hainlik yapıyorsun, insan gibi yaklaşmıyorsun" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Alkollü sürücüden polise skandal sözler: Hainlik yapıyorsun
Zonguldak,Alkol,Polis,Kaza

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde alkollü bir sürücü, otomobilinin kontrolünü kaybederek caddede bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kaza sırasında kaldırımda hiç kimsenin olmaması faciayı önledi. Kaza sonrası ekipler kısa sürede olay yerinde olurken, cezai işlem uygulanacağı sırada polis ekipleri alkollü kadının direnişiyle karşılaştı.

Alkollü sürücüden polise skandal sözler: Hainlik yapıyorsun

“HAİNLİK YAPIYORSUN, İNSAN GİBİ YAKLAŞMIYORSUN”

Alkollü sürücüye, doktorun kendisini muayene edeceğini söyleyen polis memuruna "sen etme" yanıtını verince, polis memuru da "ben muayene etmeyeceğim" demesi gülüşmelere neden oldu. Polis memuruna, "Benim arabamın haline bak sen ne diyorsun. Hainlik yapıyorsun, insan gibi yaklaşmıyorsun" diyen B.K., ekiplere zor anlar yaşattı. Sürücünün alkol metreyi üfleyememesi sonrası hastanede kan testi alınacağı öğrenildi.

Ehliyetine 2 yıl el konulduğu öğrenilen sürücü gözaltına alındı. Kazaya karışan otomobil ise olay yerine çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...