Tgrt Haber
06 May 2019 09:57

Altın fiyatları 6 Mayıs 2019: Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?

Yeni haftanın açılış gününde altın fiyatları hafif çaplı yukarı yönlü değişimle güne başladı. Gram altının son olarak 245 TL seviyelerinde dengelendiği geçtiğimiz hafta altın haftayı yatay kapatmıştı. Peki, bugün altının gram fiyatı ne kadar oldu ve çeyrek altın kaç TL?

Altın fiyatları 6 Mayıs 2019: Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?
altın,

Altın fiyatları hafta başında piyasada işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareketlilik yaşayan ve ardından dengelenme süreci içerisine giren altın haftayı yatay seviyede kapatmıştı.

6 Mayıs 2019 Pazartesi günü ise gram altın haftaya yükseliş trendi ile başladı. İşte Bigpara’dan alınan son rakamlara göre piyasalardaki güncel fiyatlar…

Altın fiyatları 6 Mayıs 2019: Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Haftanın ilk gününde gram altın 247 TL seviyelerinden işlem görüyor. Gram altının 247 TL olduğu aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.282 dolar seviyelerinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Kapalıçarşı ve diğer platformlarda çeyrek altın alış fiyatı 391 TL iken satış fiyatı 400 TL seviyelerinde bulunuyor. Yatırım yapanların en çok tercih ettiği ürünlerden birisi olan cumhuriyet altını ise 1.619 TL’den alınıp 1.644 TL’den satılıyor.

Altının haftalık bazdaki karnesi ise piyasalardaki son işlem günü olan Cuma günü netleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...