Tgrt Haber

Son dakika! Amasya’da yolcu otobüsü iş makinesine çarptı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Kasım 2022 08:42 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 16:41
Son dakika! Amasya’da yolcu otobüsü iş makinesine çarptı: Ölü ve yaralılar var
amasya,kaza,

Son dakika haberi: Amasya Taşova ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsü, tırın taşıdığı iş makinesine çarptı. Feci kazada yaralılardan ikisinin daha hayatını kaybetmesi ile birlikte ölü sayısı 3'e yükselirken yaralıların ise tedavisi sürüyor.

Amasya'nın Taşova ilçesinde meydana gelen feci kazada Samsun yönüne gitmekte olan bir yolcu otobüsü,  Çambükü mevkisinde, iş makinesi taşıyan bir tıra arkadan çarptı.

OTOBÜSÜN CAMINDAN FIRLADI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapılırken ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Güler Güneş (52) isimli yolcu otobüsün ön camından fırlayıp yola düştüğü ve o sırada arkadan gelen 60 NM 900 plakalı yolcu otobüsünün ezdiği öğrenildi.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Otobüsteki yolculardan Güler Gümüş kaza yerinde, otobüs sürücüsü Mustafa Dursun ve yolculardan Mehmet Kılıçarslan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Böylece feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.Yaralanan 8 kişi ise bölgeye sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Son dakika! Amasya’da yolcu otobüsü iş makinesine çarptı: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Birsen 6 Kasım 2022 18:30

ALLAH RAHMET EYLESİN mekanları CENNET olsun Ailelerine sabır diliyorum

Gececi 6 Kasım 2022 14:04

Geçmiş olsun Allah şifalar VERSİN

Sonraki Haber Yükleniyor...