Tgrt Haber
23 Temmuz 2022 09:07 - Güncelleme : 23 Temmuz 2022 13:11

Ambulans kaza yaptı, içindeki hasta hayatını kaybetti

Tokat’ta hasta taşıyan ambulans, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarparak havada asılı kaldı. 3 sağlık çalışanının yaralandığı kazada ambulansın taşıdığı hasta hayatını kaybetti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ambulans,hasta,trafik kazası,tokat

Tokat Reşadiye’de durumu kritikleşen hasta için gelen ambulans, hastane yolunda kaza yaptı. Bariyerlere çarparak asılı kalan araçta 3 sağlık çalışanı yaralandı. Sevk edilen 67 yaşındaki Hanife Yılmaz ise hayatını kaybetti.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre, kaza, Reşadiye D-100 kara yolu Ataküçük sanayi sitesi kavşağı mevkiinde meydana geldi. Hasta taşıyan 24 yaşındaki Kürşat Ş. idaresindeki 60 ACD 697 plakalı ambulans, henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Ambulans kaza yaptı, içindeki hasta hayatını kaybetti

HASTA ÖLDÜ, SAĞLIK ÇALIŞANLARI YARALI

Çarpmanın etkisi ile bariyerlerde asılı kalan ambulansın şoförü ile birlikte sağlık memurları 24 yaşındaki V. Ş ve B. T. hafif şekilde yaralanırken, ambulans içerisinde hasta olarak sevk edilen 67 yaşındaki Hanife Yılmaz hayatını kaybetti. Yaralılar ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazada ölen kadının cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...