Tgrt Haber

Ankara'da facia! Tarım ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
16 Haziran 2023 12:07 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 14:17
Ankara'da facia! Tarım ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti
ankara,tarım ilacı,zehir

Son dakika! Ankara'da tarım ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti, zehirlenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde tarım ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti, zehirlenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Vali Şahin, Altındağ ilçesinde bulunan Yeni Turan İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Şahin, tören sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sabah Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi’nde bir apartmanda iddiaya göre tarım ilacı kullanımı sonucu gerçekleşen zehirlenme vakasına ilişkin bilgi verdi.

Ankara'da facia! Tarım ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti

VALİ ŞAHİN: 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Zehirlenme sonucu 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini, biri ağır olmak üzere 5 vatandaşın tedavisinin sürdüğünü söyleyen Şahin, şunları kaydetti:

“Maalesef Keçiören'de bir apartmanda ilk değerlendirmelere göre böcek ilaçlamasından kaynaklandığı şeklinde bana da bilgiler geldi. Maalesef 2 vatandaşımız eks, 1'i ağır 5 vatandaşımız da şu anda tedavi altında. İnşallah onlar sağ salim aramıza dönerler ama şunu ifade edeyim şu anda orada bütün ekiplerimiz çalışıyorlar. Savcılarımızın talimatları ve kontrolleri dahilinde incelemeler, araştırmalar devam ediyor. Kesin sebep onlar bu teknik adli çalışmaları bitirdikten sonra netleşecektir. Allah'tan rahmet diliyorum. Bana gelen bilgiler Türk vatandaşı.”

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...