Tgrt Haber

Aracın motoruna 1,5 metrelik yılan girdi! Görünce dehşete düştü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Nisan 2024 11:09 - Güncelleme : 27 Nisan 2024 11:10

İnşaat ustası bir aracın motoruna giren uzun yılanı fark edince korkuya kapıldı. Yılanı çıkaramayınca Ankara'dan Konya'daki sanayiye gitti.

Ankara'da inşaatta çalışan usta R.K bir aracın motoruna giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı fark edince kendi çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine Konya'ya götürülen araçtan yılan çıkarılarak doğaya salındı.

İnşaat ustası R.K., Ankara'ya bağlı Kızılırmak Mahallesi yakınlarında bir inşaatta çalıştığı sırada tesadüfen 1 metre 20 santim uzunluğundaki yılanın aracının motor kısmına girmekte olduğunu gördü. R.K., yılanı çıkartmak için hafif ticari aracının kaputunu açtı ancak bir türlü yılanı çıkaramadı.

Bunun üzerine Kulu'da sanayiye giden R.K., tamirciden yılanı çıkarmak için yardım istedi ve araç lift yardımı ile kaldırıldı. Tamircinin de yılanı çıkaramaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Aracın motoruna 1,5 metrelik yılan girdi! Görünce dehşete düştü - 1. Resim

DOĞAYA SALINDI

Tamirciye gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yılan aracın motor kısmından çıkarılarak bir torba içerisine konuldu. Yılan daha sonra itfaiye ekipleri tarafından doğaya bırakıldı.

Aracın motoruna 1,5 metrelik yılan girdi! Görünce dehşete düştü - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...