Tgrt Haber
02 Haziran 2022 09:31 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 09:36

Tem otoyolunda filmleri aratmayan olay: Aracına kurşun yağdırdı, kaza yaptırdı, dövüp eşini kaçırdı

Dini nikahlı eşiyle Bitlis’ten İstanbul’a gitmek isteyen dini nikahlı çift, dehşeti yaşadı. Sakarya geçişinde seyir halindeki otomobillerine ateş açılan çift kaza yaptı. Genç kadının kuzeninin de aralarında olduğu iddia edilen saldırganların kaza alanına geldiği olayda adam darp edilirken dini nikahlı eşi de kaçırıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Tem otoyolunda filmleri aratmayan olay: Aracına kurşun yağdırdı, kaza yaptırdı, dövüp eşini kaçırdı
bitlis,istanbul,saldırı

Dini nikahlı eşiyle birlikte Bitlis’ten İstanbul’a gitmek için yola çıkan dini nikahlı çift saldırıya uğradı. Film sahnelerini aratmayan olayda, önce çiftin aracına ateş açılarak kaza yapmaları sağlandı. Kazadan sonra adam darp edilirken kadın ise aralarında kuzeninin de bulunduğu 2 kişi tarafından kaçırıldı.

“SİLAHLI SALDIRI YÜZÜNDEN KAZA YAPTIM”

Bitlis’ten İstanbul’a giderken TEM Otoyolu Sakarya geçişinde kullandıkları otomobile ateş açılan çift kazaya karıştı. TEM Otoyolu Akyazı geçişinde kaza ihbarı alınması sonrasında bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce başına darbe alarak yaralanan O.D.'nin, silahlı saldırı neticesinde kaza yaptığını ve darp edildiğini söylemesi üzerine ifadesine başvuruldu.

“KAYIP İLANI VERİLMİŞ”

Alınan ifade doğrultusunda O.D., dini nikahlı eşi H.B. ile Bitlis'ten İstanbul'a gitmek için yola çıktığını, aracının Sivas'ta kontrol noktasında polis ekiplerince durdurulduğunu ve eşi için kayıp ilanı verildiğini aktardı.

Sivas’taki işlemleri sonrasında yollarına devam eden ikili, otoyolun Akyazı kesiminde H.B'.nin kuzeni K.Ş. ve yanındaki kişi tarafından araçlarına ateş edilerek kaza yaptırıldığının ve daha sonrasında darp edilerek eşi H.B.’nin zorla alıkonularak kaçırıldığını iddia etti. Şüphelilerin İstanbul istikametine doğru kaçtıklarını belirten O.D.’nin şikayetçi olmasının ardından konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Şüphelilerin İstanbul’a gittiğini değerlendiren ekipler, yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...