Tgrt Haber

Araçta bırakılan 42 bin doları çaldı ama kaçamadı! Ameliyat parasıydı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2023 08:13 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 08:58
hırsız,batman

Batman'da araçta bırakılan 42 bin dolar tutarındaki ameliyat parası elektronik düzenekle araca giren hırsız tarafından çalındı. Ancak hırsız önce güvenlik kamerasına, sonra polise yakalandı!

Batman’da bir araçtan, ameliyat parası olduğu öğrenilen 42 bin doları çalan hırsız polisin özevrili çalışması ile kısa sürede yakalanarak adalete teslim edildi.

KAMERALAR SANİYE SANİYE KAYDETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, İstanbul’dan Batman’a gelen H.M. ve ailesi evin garajına araçlarını park ettikten sonra yolun yorgunluğunu üzerlerinden atıp evlerine çıktı.

Sabahın erken saatlerinde aracın kapısını elektroniik düzenek ile açan kadın hırsız S.G., araçtaki 42 bin doları (1 milyon 178 bin 154 TL) çalarak kayıplara karıştı. Ancak hırsız tanınmamak için ameliyat eldiveni takıp ve yüzünü kamufle etmesine rağmen kameralardan gizlenemedi.

500 METRE ÖTEDE YAKAYI ELE VERDİ

Aracında bulunan 42 bin doların çalındığını gören H.M.'nin ihbarıyla devreye giren polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızın izini sürmeye başladı. Çalışmalar kısa sürede sonuç verdi ve polis ekipleri olayın 500 metre ilerisinde hırsızı yakaladı.

Gözaltına alınan S.G.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...