Tgrt Haber

Asker kılığında girdi günlük kiralık evde hırsızlık yaptı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 17:21 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 17:28
eskişehir,,

Kendini askeri personel olarak tanıtan kişi Eskişehir'de günlük kiralık olarak tuttuğu daireden hırsızlık yaptı. Aynı yöntemi başka bir otelde denerken yakalandı.

Eskişehir'de yılbaşında meydana gelen olayda günlük kiralık daireler ve otellerden asker kılığında hırsızlık yapan şahıs suçüstü yapıldı.

1 Ocak’ta meydana gelen olayda, kendisini askeri personel olarak tanıtan ve günlük kiralık daireyi sözleşme imzalamadan kiralayan, ardından da para ödemediği gibi dairenin içindeki eşyaları da çalan şahsın bulunması amacıyla Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar neticesinde, farklı yöntemlerle 28 ayrı dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği, 3 farklı suçtan arandığı ve 3 yıl 4 ay hapis cezası olduğu belirlenen Muhammer Emir Y. isimli şahıs, farklı bir otelde konakladığı esnada yakalandı.

Asker kılığında girdi günlük kiralık evde hırsızlık yaptı - 1. Resim

Şahsın yapılan üst aramasında, suç geliri olduğu değerlendirilen 3 bin 370 TL nakit para, 4 adet sim kart, 1 adet cep telefonu, başka bir şahsa ait pasaport ve askeri amblem olan kimlik ele geçirildi.

Asker kılığında girdi günlük kiralık evde hırsızlık yaptı - 2. Resim

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...