Tgrt Haber

Asrın felaketinden yeni görüntüler! Deprem anında ayakta bile durmakta güçlük çektiler

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 09:25 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 09:25
DEPREM,hatay

Hatay'da deprem sırasında kaydedilen görüntüler felaketin boyutunu bir kez daha gözler önünde serdi. Vatandaşlar deprem sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da 25 bine yakın vatandaş hayatını kaybetti. Depremin etkisiyle onlarca bina yıkılırken binlerce binada hasar almıştı. Asrın felaketinin yıl dönümünün yaklaştığı bu günlerde deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

FELAKETİN BOYUTU GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ 

Belen ilçesi Kıcı mevkiinde bir benzin istasyonuna ait güvenlik kamerası görüntülerinde deprem anında iş yeri çalışanlarının dışarıya kaçtığı ve ayakta durmak için birbirlerine tutundukları görüldü. İnsanların bile ayakta durmakta güçlük çektiği görüntüler felaketin boyutunu gözler önüne serdi.Asrın felaketinden yeni görüntüler! Deprem anında ayakta bile durmakta güçlük çektiler

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...