Tgrt Haber

Avukat Zeliha Ay infaz mı edildi? Şüpheli ölümle ilgili ilginç detaylar…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
13 Temmuz 2023 13:41 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:20
Avukat Zeliha Ay infaz mı edildi? Şüpheli ölümle ilgili ilginç detaylar…
izmir,avukat,intihar,cinayet

İzmir Barosu’na kayıtlı olan avukat Zeliha Ay evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Genç avukatın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken intihar mı yoksa cinayet mi soruşturma sonrası belli olacak.

Sabah gazetesinin haberine göre İzmir Barosu’na kayıtlı olan Zeliha Ay’a ulaşamayan aileleri durumu polis ekiplerine bildirdi.  Ailenin ihbarı üzerine eve giden ekipler zile bastı ancak herhangi bir cevap alamadı. Bunun üzerine çilingir çağrıldı, eve giren polis ekipleri Zeliha Ay’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Kadın avukat başından silahla vurulmuş şekilde kanlar içerisinde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde genç avukatın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cansız bedeni İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırılan genç avukatın ölüm haberini alan ailesi büyük üzüntü yaşadı.

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Kadın avukatın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Zeliha Ay'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kadın avukatın cinayete mi kurban gittiği, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.

Genç avukatın ölüm haberini alan ailesi büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...