Tgrt Haber

Aytaç Baran'ın katili öldürüldü

25 Aralık 2015 09:02
Aytaç Baran'ın katili öldürüldü
diyarbakır,aytaç baran,katil,

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde, güvenlik güçlerine suikast hazırlığı yaptıkları şüphesiyle takibe alınan 6 kişi, kendilerini kontrol etmek için harekete geçen zırhlı polis ekibine ateş açtı. Polislerin anında karşılık vermesi üzerine ara sokakta çatışma çıktı. Çatışmada PKK’lı 3 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde, güvenlik güçlerine suikast hazırlığı yaptıkları şüphesiyle takibe alınan 6 kişi, kendilerini kontrol etmek için harekete geçen zırhlı polis ekibine ateş açtı. Polislerin anında karşılık vermesi üzerine ara sokakta çatışma çıktı. Çatışmada PKK’lı 3 terörist ölü olarak ele geçirildi. Olay yerinde araçla kaçan 3 şahıs ise takip sonucu Bağlar İlçesi’nde yakalandı. Çatışmada öldürülen teröristlerden S.D.’nin, Diyarbakır’da 9 Haziran’da Yeni İhya-Der Başkanı ve HÜDA PAR üyesi Aytaç Baran’ın öldürülmesi olayının zanlısı olduğu belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...