Tgrt Haber

Başkalarının çocukları gülsün diye daima görevde! Mehmetçik’ten duygulandıran Babalar Günü kutlaması…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 11:39 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 11:40
msb,babalar günü,mesaj

Milli Savunma Bakanlığı Babalar Günü’nü yayınlanan video ile kutlandı. Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarına bağlı, görev başındaki askerlerin yer aldığı görüntüler izleyenleri hem gururlandırdı hem duygulandırdı. 

Terör örgütlerine ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında operasyonlarına devam ediyor. Fedakarca vatanı için hizmet eden askerlerimiz olumsuz hava şartlarına rağmen vatan nöbetinde.

ASKERLERİMİZ BABALARINI UNUTMADI

Askerlerimiz hayatlarındaki en önemli kişilerinden biri olan babalarını da unutmadı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Babalar Günü'nü, görevi başındaki askerlerin yer aldığı video ile kutladı. MSB'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarına bağlı, görev başındaki askerlerin görüntüleri yer aldı.

“SEN ÖĞRETTİN”

Videoda, tüm babalara seslenen askerler şu ifadeleri kullandı:

Sevgili babam vatanın namus, milletin can, bayrağın sevda olduğunu senden öğrendik. İyiki varsın. Huzur ve güven için bulunduğum sınır ötesinde tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Her zaman ve her yerde vatan ve bayrak için zoru başarıp imkansızın biraz zaman alacağını sen öğrettin. Asla vazgeçmeyen babalarımıza selam olsun. Tüm babalara selam olsun. Ben babamdan dürüst olmayı, dik durmayı, şartlar ne olursa olsun mücadeleden asla vazgeçmemeyi öğrendim. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Başkalarının çocukları gülsün diye daima görevde! Mehmetçik’ten duygulandıran Babalar Günü kutlaması…

Başkalarının çocukları gülsün diye daima görevde! Mehmetçik’ten duygulandıran Babalar Günü kutlaması…

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...