Tgrt Haber

Bağdat Caddesi'nde alkollü sürücü dehşeti! Kırmızıda bekleyen araçlara daldı... Bir kadın ağır yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Aralık 2023 08:06 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 08:16
kaza,alkollü sürücü,kadıköy

Kadıköy'de alkollü sürücü kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarparak durabildi. Kaza da araçlar kullanılamaz hale gelirken, kazada bir kadın sürücü ağır yaralandı.

Kadıköy'de sabaha karşı alkollü sürücü dehşeti yaşandı.  Kontrolünü kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarparn şahıs ağır ve bir kadın sürücü yaralandı. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay, 4.00 sıralarında İstanbul Kadıköy ilçesi, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde yaşandı.

79 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI 

Verilen bilgiye göre, isminin Kerem olduğu öğrenilen lüks marka aracın sürücüsü, alkolün de etkisiyle kırmızı ışıkta bekleyen Melike Çimer'in kullandığı araca süratli bir şekilde çarptı. Çimer'in aracı da önündeki lüks cipe arkadan vurdu.

Olayda Melike Çimer ağır şekilde yaralanırken çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen  sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayıon baş sorumlusu Kerem isimli sürücüye ise olay yerinde alkol testi yapıldı. Yapılan testte sürücü 0,79 promil alkollü çıktı. Şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Kazanın yaşandığı sırada Range Rover marka aracın içinde bulunan Yusuf Benek, "Biz kırmızı ışıkta bekliyorduk, arkamızda da Peugeot marka araç durdu. Denetim ileride yapılıyordu. Arkadan hızla gelen Mercedes marka bir araç önce arkamızdaki araca vurdu. O da bize vurdu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...