Tgrt Haber
11 Ocak 2021 15:40

Bakan Akar: Bizim NATO ile olan ilişkimizi hiç kimse yargılayamaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bizim NATO ile olan ilişkimizi hiç kimse yargılayamaz. Katkılarımızı herkesin görmesi, anlaması, göz ardı etmemesi lazım." ifadelerini kullandı.

Bakan Akar: Bizim NATO ile olan ilişkimizi hiç kimse yargılayamaz
bakan akar

Milli Savunma Bakanı Akar, "Bizim NATO ile olan ilişkimizi hiç kimse yargılayamaz. Katkılarımızı herkesin görmesi, anlaması, göz ardı etmemesi lazım" dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bizim NATO ile olan ilişkimizi hiç kimse yargılayamaz. Katkılarımızı herkesin görmesi, anlaması, göz ardı etmemesi lazım" dedi.

Fransız gemisine taciz iddiası hakkında açıklamada bulunan Bakan Akar, "Fransa Savunma Bakanı herhalde olayları karıştırdı, Türkiye'yi suçlayıcı dil kullandı. Şiddetle reddediyoruz" ifadesini kullandı.

Bakan Akar, "Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na 'Sözde' demek asil milletimizin iradesine saygısızlıktır, kabul edilemez" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...