Tgrt Haber
11 Aralık 2018 13:12

Bakan Çavuşoğlu'ndan Avrupa'ya vizesiz seyahat açıklaması

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Vatandaşlarımız Avrupa'ya vizesiz seyahati hak ediyor. Haksız uygulamanın kaldırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Avrupa'ya vizesiz seyahat açıklaması
mevlüt çavuşoğlu,dışişleri bakanı,vize,ab

Reform Eylem Grubu'nun 5. Toplantısı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün ev sahipliğinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla yapıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu vize serbestisine ilişkin, "Yeni pasaportların tanınmasıyla beraber kriterler 6'ya düştü. Vatandaşlarımız Avrupa'ya vizesiz seyahati hak ediyor. Haksız uygulamanın kaldırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çavuşloğlu, Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Biz adalet arayışı içindeyiz. Yeni deliller ve belgeler ortaya çıkıyor, bunları paylaşıyoruz. Suudi Arabistan'dan bugüne kadar bir işbirliği göremedik. Ama bu cinayetin aydınlatılması tüm kamuoyunun bir beklentisi. Bazı taleplerimize ret cevabı geldi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...