Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Dönmez duyurdu: Isparta'da tüm köylere elektrik verildi

09 Şubat 2022 12:16
Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da elektrik verilmeyen köy kalmadığını duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta’nın kalan 7 köyüne de dün gece itibarıyla elektrik verildiğini duyurdu.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da elektrik verilmeyen köy kalmadığını duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili açıklamada bulundu. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Dönmez, kalan son 7 köye de dün gece itibarıyla elektrik sağlandığını, böylece kentte elektrik verilmeyen  köy kalmadığını duyurdu.

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı öncülüğünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı desteğiyle Ankara’da bir otelde düzenlenen “Sürdürülebilir Madencilik ve Çevre Çalıştayı” başladı. İki gün sürecek olan çalıştayda Madenciliğin Sürdürülebilirlik Yol Haritası’na katkıda bulunacak fikir ve öneriler ele alınıyor. Kamu, özel sektör, dernek ve birliklerin temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen çalıştayın ikinci gününde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de yer aldı.
Bakan Dönmez burada yaptığı konuşmada, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Isparta’da yaşanan elektrik kesintisini hatırlatarak, "Dün gece itibariyle Isparta’nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor" dedi.

"TÜM İMKANLARI BİR ARAYA GETİRDİK"

Bakan Dönmez, Isparta’da bir günde 10 yıllık bir hasar ve arıza meydana gelmesine rağmen enerji ekiplerinin zor şartlar altında sorunu en kısa sürede çözmek için büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi. Ispartalı vatandaşların yaşadıkları mağduriyetin halkın sıkıntılarını birebir dinledikleri için farkında olduklarını belirten Bakan Dönmez, "Çözüm için gereken bütün imkanları bir araya getirdik. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletimiz her zaman milletimizin yanındadır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...