Tgrt Haber
11 Nisan 2024 11:06 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 12:31

Bakan Güler'den net mesaj: Ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terör örgütlerinin eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Güler, "Gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
Bakan Güler'den net mesaj: Ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki kurmaylarla birlikte Şanlıurfa'ya kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Bayramlaşmanın ardından bir toplantı gerçekleştiren Bakan Güler, yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadeleye ilişkin çok net mesajlar verdi.

"ÖRGÜTÜN HAREKET KABİLİYETİ BİTME NOKTASINA GELMİŞTİR"

Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulduğunu altını çizen Bakan Güler, "Örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" ifadelerini kullandı.

"AYAĞIMIZIN BASMADIĞI YER BIRAKMAYACAĞIZ"

Küresel ve bölgesel düzeyde kritik gelişmelerin yaşandığı bu hassas dönemde artan risk, tehdit ve tehlikeler karşısında Türkiye'nin hak ve menfaatlerini korumak için azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Bakan Güler,  "Gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...