Tgrt Haber

Bakan Kacır savunma sanayiyi işaret etti! 'Ateş çemberi içinde...'

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 May 2024 14:27 - Güncelleme : 04 May 2024 14:31

Tekirdağ'da fabrika açılışında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ''Ateş çemberi içinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası, ancak savunma sanayinde milli ve özgün teknolojiler geliştirmekle mümkündür.'' dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Rhofa Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş Fabrika Açılış Töreni’nde konuştu.

Mehmet Fatih Kacır, teknoloji ve savunma sanayi alanındaki yatırımlardan bahsederek Türkiye'nin bekasının yerli projelerle tamamlanacağını söyledi.

Bakan Kacır savunma sanayiyi işaret etti! 'Ateş çemberi içinde...' - 1. Resim

''ATEŞ ÇEMBERİ İÇİNDE...''

Bakan Kacır şu açıklamaları yaptı:

''Uyguladığımız uzun vadeli politikalarla sanayi ve teknolojide ülkemize çağ atlatacak adımlar atıyoruz. Firmalarımızın Ar-Ge ve teknoloji odaklı projelerine 12 Milyar lira destek sağladık.

Ateş çemberi içinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası, ancak savunma sanayinde milli ve özgün teknolojiler geliştirmekle mümkündür.''

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...