Tgrt Haber
15 Nisan 2024 21:30 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 00:03

Bakan Koca tıp dünyasının acı kaybını duyurdu: Prof. Dr. Sezer Hatemi öldü

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin öldüğünü duyurdu.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Bakan Koca tıp dünyasının acı kaybını duyurdu: Prof. Dr. Sezer Hatemi öldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. Sezer, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusuydu.

Bakan Koca tıp dünyasının acı kaybını duyurdu: Prof. Dr. Sezer Hatemi öldü - 1. Resim

"ÖĞRENCİLERİ SAYGIYLA ANACAK"

Bakan Koca, X hesabından yaptığı paylaşımda, "İhtisas dönemi hocalarımdan Prof. Dr. Sezer Hatemi’nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, başta eşi Prof. Dr. Hüsrev Hatemi ve yakınları olmak üzere, sevenlerine, hekim camiamıza başsağlığı diliyorum. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Prof. Sezer hocamız, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusuydu. Öğrencileri onu daima saygıyla anacak." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1779934574656545253

Hatemi'nin vefatı tıp camiasını da üzüntüye boğdu. İstanbul Tabip Odası (İTO) da Hatemi'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...