Tgrt Haber

Bakan Koca'dan Hatay'daki protestolara ilişkin açıklama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 09:24 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 09:33
Bakan Koca'dan Hatay'daki protestolara ilişkin açıklama
,Hatay,Deprem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş depremlerinden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay'da yaşanan protestolara ilişkin bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş depremlerinden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay'da depremin yıldönümünde anma töreni düzenlendi. Törende; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve CHP lideri Özgür Özel depremzedeler tarafından protesto edildi.  

"PROTESTONUN VAKTİ DEĞİL"

Bakan Koca, protestolara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Protestoları anlayışla karşıladıklarını aktaran Bakan Koca, " Ama bu hürmet dakikaları onun vakti değil” dedi.

"ARAMIZDAN AYRILANLARIN RUHUNU İNCİTİR"

Bakan Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Depremde kaybettiğimiz canların saygıyla anılmasından, hatıralarının yad edilmesinden, sessizlik içinde ruhlarına fatihalar okunmasından, dualar edilmesinden rahatsız olan mı var? Bu dakikalar hürmet dakikalarıdır. Bunun aksine davranış hem yaşayanları hem aramızdan ayrılanların ruhunu incitir. Yeri gelir protesto anlayışla karşılanır. Ama bu hürmet dakikaları onun vakti değil”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...