Tgrt Haber

Bakan Kurum, TIR'la seçim çalışması yaptığı eleştirilerine sosyal medyadan cevap verdi

05 May 2023 11:00 - Güncelleme : 05 May 2023 11:02
Bakan Kurum, TIR'la seçim çalışması yaptığı eleştirilerine sosyal medyadan cevap verdi
murat kurum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan kendisine yöneltilen TIR'la seçim çalışması yaptığı yönündeki eleştirilere, twitter'dan yanıt verdi.

Kurum yaptığı açıklamada, "Değerli genç arkadaşım, Bu benim seçim çalışmam değil. Bakanlığımızın kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme TIR'ı. Gidip sen de bilgi alabilir, kentsel dönüşüme her yerde karşı çıkan siyasi büyüklerinin aksine sürece katkı sağlayabilirsin" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bakanlık tarafından kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme yapılması amacıyla Üsküdar'da bulunan TIR üzerinden kendisine sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verdi. Kurum, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Değerli genç arkadaşım, Bu benim seçim çalışmam değil. Bakanlığımızın kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme TIR'ı. Gidip sen de bilgi alabilir, kentsel dönüşüme her yerde karşı çıkan siyasi büyüklerinin aksine sürece katkı sağlayabilirsin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...