Tgrt Haber
28 Nisan 2022 00:29 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 00:47

Bakan Soylu sosyal medyadan duyurdu: Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir terör hücresinin daha çökertildiğini açıkladı.

Fotoğraf (AA)
Fotoğraf (AA)

Türkiye PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleri ve alt kanatlarına çeşitli operasyonlarını sürdürüyor. Dağda ve şehir içinde köşeye sıkışan örgüt üyeleri kıskıvrak yakalanıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından bir terör hücresinin çökertildiğini duyurdu.

5 KG PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Soylu, ''Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi. Allah, İstanbul Emniyeti TEM, İstihbarat Birimlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun.'' dedi.

PKK SİLİNMEYE ÇOK YAKIN

Bingöl'de bir iftar programında konuşan Bakan Süleyman Soylu, terör örgütünün yıllardır ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalıştığını, Türkiye'nin kardeşliğine kurşun sıktığını, bu coğrafyaya acı, gözyaşı ve kandan başka bir şey vermediğini söylemişti.

Bakan Soylu, Dünyanın, PKK terör örgütüne en çok desteği verdiği dönemde olduğunu ve Türkiye'nin de PKK'ya karşı en güçlü ve onu silmeye en yakın dönemde olduğunu belirtmişti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...