Tgrt Haber
14 Eylül 2022 13:49 - Güncelleme : 14 Eylül 2022 13:53

Bakan Soylu Yunanistan’a isyan etti görüntüleri paylaştı: Bu katliamın sorumlusu sizsiniz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan tarafından geri itilen göçmenlere ilişkin görüntüleri paylaştı. “Üzgünüz” notunu düşerek paylaşılan görüntülerde 6 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldığı ve iki kardeşten birinin 9 aylık diğerinin 4 yaşında olduğunu söyledi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Bakan Soylu Yunanistan’a isyan etti görüntüleri paylaştı: Bu katliamın sorumlusu sizsiniz
göçmen,bakan soylu

Yunanistan’ın düzensiz göçmenlere yönelik zulmü sürüyor. Sınırda göçmenlere insanlık dışı muamelede bulunan Atina yönetimi yine bir katliama imza attı. Geri itilen göçmenler Marmaris Kızılburun açıklarında sahil güvenlik ekipleri tarafından bulundu. Dün akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekipler 73 düzensiz göçmeni denizden kurtardı. 2’si bebek 3’ü çocuk ve biri kadın olmak üzere toplam 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

BAKAN SOYLU: LANET OLSUN SİZİN İNSANLIĞINIZA

İçişleri Bakanı Soylu, o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1569982970244612098

"Lanet olsun insanlığınıza. Bu görüntüleri verdiğimiz için üzgünüz. Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı. İki kardeşten Asım 9 aylık, Abdulvahap 4 yaşındaydı.Avrupa ve Yunanistan, bu katliamların sorumlusu sizsiniz."

Bakan Soylu Yunanistan’a isyan etti görüntüleri paylaştı: Bu katliamın sorumlusu sizsiniz

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...