Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 19:16

Bakan Yanık: Yangından etkilenen bölgelere toplamda 34 milyon TL destek gönderdik

Son dakika haberi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yangından etkilenen bölgelere 34 milyon lira destek sağlandığını açıkladı.

Bakan Yanık: Yangından etkilenen bölgelere toplamda 34 milyon TL destek gönderdik
yangın,Derya Yanık

Son dakika... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sürecin başından bu yana yangından etkilenen bölgelere toplam 34 milyon lira destek gönderdiklerini bildirdi.

Yanık, Twitter'dan yaptığı açıklamada, yangınların başladığı ilk andan itibaren nakdi desteklerin ivedilikle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarına iletildiğini belirtti.

Yangının devam ettiği Antalya SYD Vakfı'na 10 milyon lira, Muğla SYD Vakfı'na da 3 milyon lira ek kaynak daha gönderdiklerini kaydeden Yanık, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre desteklerimiz artarak sürüyor. Sürecin başından bu yana yangından etkilenen bölgelere toplamda 34 milyon lira destek gönderdik." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...